Мій потяг до досить зрілим, можна сказати вже трохи літнім тітоньками почалося, коли мені було 15 років, і зі мною стався випадок в автобусі. Було десь середина травня, видався спекотний вихідний день, я їхав в дуже переповненому автобусі, і всі люди буквально стискали один одного. Спочатку мені це страшне не подобалася ця вся суєтна товкучка і через кілька зупинок, коли було вже нестерпно в цій задусі, але я сяк-так зумів розвернутися зручніше і стало трохи краще. Раптом я помітив, що впритул зі мною мені стоїть жінка років 60, з привабливою зовнішністю особи блондинка, зростанням з мене, в блузі, у спідниці (зазвичай жінки її віку якщо носять спідниці, то майже до самого низу ерогенні зони жінки фото, а в ній спідниця була до колін, тобто трохи вище коліна) і в чорних колготках. А стояла вона не те, що впритул до мене, а так, що навіть наші животи були часто в тісному контакті і від цього я почав помаленьку збуджуватися. Животик у неї був повний, жирок вивалювався з верху її красненько спіднички.