Вона дивилася у вікно і не помічала мого підвищеного увагу до неї. І тут, я з приємним подивом зауважив наступну картину: на ній була чорна напівпрозора блузка, яка чітко просвічується мереживною бюстгальтер білого кольору, який не повністю закривав її груди приблизно третього розміру, він звисав, і через блузку чудово було видно більша частина її тітек з досить великими сосками. Я просто збожеволів від цього і не міг відвести свій погляд від її, нехай навіть в силу похилого віку відвислих і зовсім небагато звисаючих до живота грудей. Мій член відразу ж постало від цього видовища, а між тим, автобус зробив різкий заворот і так вийшло, що я впритул опинився перед цією жінкою, яка все також дивилася у вікно, волохаті голі жінки її піхва. Мій встав член почав торкатися її низу живота, але це мене не бентежило, а ще більше розохотило, я, можна сказати, увійшов у смак і ще більше схилив голову, щоб побачити цю красу. Часом, коли автобус зупинявся, я нібито за інерцією тулився своїми грудьми до її сісям, чому моє дихання різко почастішали і в мені панувало приємне напругу. Але мені захотілося ще більшого, і відразу ж зрозумів, що вільною рукою я можу помацати повненькі стегна цієї жінки.