Я повільно почав притуляти ліву руку до її стегон, і легенько почав робити погладжування, не відриваючи свій погляд від її чарівних грудок. Але все-таки я намагався стримувати себе: не дай бог, вона помітить те, що я роблю і тоді, напевно, буде кінець моєму насолоди. Моя долоня стосувалася тільки внутрішньої частини її стегон і, хоча мені невимовно хотілося підняти трохи вище руку і міцно обійняти її за попу (обхват її попки був десь 120-125), я не знаю, як стримував себе і задовольнявся лише маленькими дотиками до її колін і нижньої частини стегна. Найбільше мені в той момент хотілося, щоб ця миловидна жінка погодувала мене своїми грудьми, щоб дала мені посмоктати, як немовляті, свої сісечкі. Я мріяв про те, щоб мій язик якомога довше лизав ці сосочки, щоб вони були в моєму порожнини рота, щоб я висмоктував з них усі соки. Мені здавалося, що ще трохи і від подібних фантазій, в той час коли приватні фото дівчат голих я гладив через спідницю її полноватие стегна, і дивився приблизно в 30-35 см. на її чарівні грудки, я зможу досягти оргазму, як би це безглуздо і не звучить. І незабаром, вже, коли автобус закінчував свій маршрут, ця жінка стала розвертатися і намагатися виходити з автобуса, я став пропускати її і вона, буквально просовуючи, почала мене притискати своїм тілом. Тоді я відчував незабутню насолоду і постарався зробити прохід ще більш вузьким, щоб як можна довше вона мені дарувала всю теплоту і аромат свого тіла, але цьому судилося скінчиться і я в останній раз встиг поглянути на її, зачарували мене грудей з приголомшливими сосочками. О боже, як мені це сподобалося.
Приватні фото дівчат голих
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1