Звуть мене Сергій, мені 30 років, і я одружений. Як-то раз я повертався з дачі у місто, треба було вийти на роботу у вихідний день, дружина залишилася чекати мого повернення в нашому будиночку, а я пішов на станцію. Справа була в кінці листопада, стояв сильний мороз, а електричка як на зло не прийшла. Приватні фото дівчат брудний секс. Довелося стояти на вітрі і чекати наступну. Крім мене на платформі стояла жінка років 50, досить добре виглядали для свого віку. Висока, ставна під дублянкою вгадувалася струнка фігура. До поїзда, було, хвилин 40 і після деякої паузи вона сказала: - А сьогодні не жарко. - Та вже. Відповів я. Незабаром ми вже розговорилися, до приходу електрички ми встигли обговорити останні новини з Україною, погоду, як добре на морі і багато іншого. Коли, нарешті, електричка пустила нас в теплий вагон ми сіли в одному купе і продовжили розмову. І ось Балтійський вокзал, вже в тамбурі, де всі стовпилися на виході вона непомітно для оточуючих, простягла руку і доторкнувся до мого паху. І мене прорвало я раптом нестерпно захотів її, так що вже на вулиці я зрозуміло погодився зайти на чашку кави з коньяком, (ви так замерзли, молода людина, вам це необхідно).
Приватні фото дівчат брудний секс
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1