Жила Тетяна, а так її звали поруч на вулиці Шкапіна, так-що через 10 хвилин ми були в її квартирі. Як тільки ми, знявши верхній одяг, пройшли до кімнати, я буквально накинувся на неї, став несамовито цілувати її, зривати одяг. Вона теж впилася своїми губами в мої, і через пару секунд я кинув її на диван і без всяких попередніх ласк, різким рухом увігнав свій член в її спливала соком вагіну. Наш перший секс був дуже пристрасним але коротким, ми були занадто збуджені для довгих ігор. Вже через 10 хвилин ми лежали обійнявшись, а моя рука не поспішаючи подорожувала по її тілу. Поринаючи пестощів, ми вели неспішну бесіду, я дізнався, що Олені виявляється 55 років, вона вдова дуже голі дівчата відео піхва онлайн. Треба сказати, що тіло її було просто чудово, струнка, витончена, груди середнього розміру, але ідеальної форми з обладнаний сосками. Виявляється вона неабияку частину своїх доходів витрачає на шейпінг і косметологів, так що нічого зайвого під її оксамитової шкірою не відкладається. Не одягаючись, ми пройшли на кухню, випили коньячку, і незабаром я відчув, що знову хочу її. Я обійняв Олену, і ми почали цілуватися, наші мови виконували танець пристрасті у неї в роті, мої руки м'яли її розкішну попу. Ми знову опинилися на дивані, Олена лягла на спину, а я почав масажувати їй груди, гладити її живіт, стегна, мої пальці проникли в її кицьку. Олена важко дихала, її соски затверділи, нарешті, відсторонивши мої руки, вона поклала мене на спину і схилилася над моїм членом.