Член зудів цілу пару. Я ледве-ледве досидів до кінця, дивлячись на неосяжні буфера молодий преподші, які заманливо гойдалися на трибуні над моєю головою. Навіщо я сів перед нею? Кожну секунду мені здавалося, що член не витримає, і я закінчу прямо в штани. Продзвенів дзвінок, і я запахнувши куртку швидко вийшов з аудиторії. Член вимагав негайного задоволення, а в іншому випадку не відповідав за свої дії. У коридорах було повно народу, і привітно киваючи йде назустріч друзям, я почав підніматися на п'ятий поверх, де знаходився люк, що веде на горище. Там було темно, і, знайшовши затишний куточок, я витягнув член і почав онанировать. Від тривалого утримання, це було настільки приємно, що, закривши очі, я почав навіть постановити від задоволення. Уява малювала немислимі пози і ситуації, в яких ми з преподшей займалися сексом. Але все приємне швидко закінчується, голі дівчата 18 років трахаються і член, випустивши фонтанчик сперми, заляпаний старі плакати, обм'як. Витягнувши хустинку, я обтер член, і, перевіривши не ляпнув чи на штани, застебнувся. Позаду почулося делікатне покашлювання. Обернувшись, я обімлів, побачивши нашу прибиральницю бабу Катю. - Застебнувся? Ну, пішли до декана. Не соромно? - Соромно, я більше не буду - в голові вимальовувалася неприємна картина можливих в результаті спілкування з деканомм подій - Відпустіть мене, я точно більше не буду. - Що ж ти? Як займатися непотрібне, так можеш, а як відповідати, так мова в ... - Відпустіть мене, а? Я заплачу. - Відпустити ... Хм ...
Голі дівчата 18 років трахаються
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1