Гроші мені твої не потрібні, а от прохання виконаєш, відпущу. - Все що завгодно - з душі впав не камінь, а просто цілий шлакоблок - Трахни мене, жеребчик, а то вже два роки ні з ким - так можна і зовсім бажання втратити - Але баб Катя, що ви таке кажете - її тілеса зовсім не вселяли бажання. - Не хочеш? А до декана? Даю хвилину на роздуми - баба Катя, стиснувши свої грудях руками, подивилася на мене. А, була не була, я розстебнув штани і витягнув член. Від переляку він був зморщений і ніяк не хотів вставати. Баба Катя взяла його рукою і почала дрочить. На диво швидко, він встав і вона стала раком задерши халат. Приставивши член до входу, оголена пізда дівчини секс відео
я подався вперед і ввів його до упору. Баба Катя застогнала, так, як судячи по сухості була ще не готова. - Поліжі мене там спочатку - вона зісковзнула з члена і стала широко розставивши ноги. Ставши на коліна, я з подивом побачив, що її кицька подбрітой і доглянута. Моя мова поплив по її губок, іноді проникаючи всередину, іноді пестячи клітор. Вона застогнала, а мене настільки завела незвичність ситуації, що я піднявся, і з задоволенням засунув член в сумлінно підготовлену дірочку. Було навіть приємніше, ніж під час двохвилинного перепіхона з одногрупниця після дискотеки. Я трахкав бабу Катю потужними розмірений рух, член повністю входив до неї, впираючись у матку в гарячій глибині її жаркого піхви. - Ще, ще - баба Катя самозабутньо насаджувалася на мій член, зі стогонами, які зробили б честь будь-який секс-бомбу. Ми трахкалися хвилин п'ятнадцять, і відчувши як м'язи її піхви скорочуються, я викинув у неї тугу струмінь сперми.
Оголена пізда дівчини секс відео
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Поделиться12011-01-03 17:35:03
Страница: 1