Так ми стояли п'ять хвилин, поки мій член розслабившись не вислизнув з її піхви. За її ніг текли струмочки сперми, а кицька нагадувала похабно розкрився квітка. Я з вдячністю допоміг їй витерти, і обнявши, поцілував. - Ось бачиш, а ти не хотів - баба Катя притулившись до мене, витягла з кишені папірець, і написала свою адресу - якщо хочеш, приходь до мене сьогодні, і взагалі коли захочеш, я живу сама. Підійшовши до дверей, вона витягла ключ, і хотіла їх відкрити. Але я обнявши її за талію запустив руку в труси. Пальці почали пестити її там ... Її пристрасні стогони замінили слова, і я прилаштувавшись ззаду, знову почав її великі волосаті жіночі піськи трахкати. Її киска, все ще мокра, охоплювала член як рукавичка. Баба Катя хтиво стогнала, скрикуючи, коли я доходив до дна. Її стогони не заважали чути приємні хлюпає звуки видавані піхвою від входжень мого члена, і я, відчуваючи, що нарешті то став справжнім чоловіком, знову скінчив у свою жінку. Одягнувшись, ми відкрили двері, і виглянувши чи немає кого, обережно вибралися на сходи. - Заходь до мене додому - там все це можна зробити набагато приємніше - Катя подивилася мені в очі, і посміхнулася. - Зайду, зайду, мені з тобою так добре ... . . - Я повернувся, і пішов, з повною упевненістю, що наші відносини продовжаться далі ...
Великі волосаті жіночі піськи
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1