У цей день Патріарх прийшов на роботу веселий і кілька збуджений і запросив всіх дівчат зібратися на нараду в своєму кабінеті. Сам сів на чолі столу і відверто почав: - Я думаю, що всім вам хочеться швидше захистити свої кандидатські і встигнути зайняти місце під сонцем. Перевороту в науці ніхто з вас не зробить, але захиститися за моєю допомогою зможете все. Без мене - не знаю, не знаю ... Тому оголошую про перший та єдиний для вас іспиті - запрошуєте, діви, мене в гості для спілкування "тет-а-тет", влаштовуєте мені дозвілля, а я вибираю з вас, хто цей іспит краще здасть. Прийом, так би мовити "кандидатського мінімуму", за попереднім записом, часу на роздуми - два тижні. Все ясно великі сіські еротика дівчат? Дівчата ніяк не очікували такого пасажу від свого керівника, але, напевно, пояснювати що він мав на увазі ще раз було зайве. Виникла миттєва пауза, після якої молода з аспіранток, - тільки що закінчила інститут з червоним дипломом Маша - грайливо посміхнулася: - Ну, вважайте мене першою. Тільки скажіть, Ви, жінок в якому вигляді любите? Патріарх досить посміхнувся і миттєво скаламбурив: "У найкращому! А для цього жінка повинна бути роздягненою, взутою і готової на все ... Ну, так коли кличете в гості?" Дівчата навперебій стали називати дати, Ігнатію Никодимович залишалося тільки записувати час і адреси.