Ліжко була приготовлена і поки Ігнатій Никодимович забарився, не знаючи куди поставити традиційну пляшку шампанського, Люба вже позбулася єдиного предмета свого гардеробу, встигла опинитися в ліжку, де і села, широко розвівши ноги. Патріарх лише заусміхався при вигляді такої поспішності, але не відмовив собі в задоволенні помилуватися інтимної красою зрілої жінки. - Вам, Любочка, я не буду вигадувати особливо складне завдання - я просто не відмовлюся від хорошого сексу з Вами. Люба зрозуміла це як заклик до дії - схопилася, пристрасно поцілувала професора в губи, і почала роздягати його, не забуваючи тертися всіма частинами тіла підглядання за голими дівчатами. Через пару хвилин Ігнатій Никодимович був вже роздягнений, обласканий і ув'язнений в ліжко, а Люба опинилася на ньому в позі наїзниці. Вистачило ще п'ятнадцяти хвилин, щоб вона за задоволеному особі Патріарха зрозуміла: "Іспит складено!" З усіх аспіранток, Галя, напевно, менше за всіх була схожа на еталон жіночої краси в поданні Патріарха.
Підглядання за голими дівчатами
Страница: 1
Сообщений 1 страница 1 из 1
Страница: 1